Tag: puisi

Puisi

Geguritan “Karoban Lelara” Dening Niken Kusuma Astuti

Karoban Lelara Nggegirisi yen ngelingi kahanan saiki Teka lelara sing gawe ketir ati Sumrambah wis tekan nagari iki Nagara liya ws padha ngunci Bene rakyate rada …