Tag: paguyuban

EsaiNgapak

Pentinge Paguyuban Daerah Nang Mangsa Corona

Mangsa wabah Corona kaya kue gawe wong sing nang perantauan, khusus e kaum ngapak ora bisa balik. Himbauan nek ora ulih balik, utawa mending ora balik …