Tag: ngapak

EsaiNgapak

Wisata Pas Rame Kue Ora Penak Blas

Hallo jamaah Tigongdoso.com yang masih setia mantengin web ini, senajan ora penting – penting amat yah nggo uripmu hehe. Esih anget ya slur kepie kondisi wisata …

Puisi

Geguritan “Karoban Lelara” Dening Niken Kusuma Astuti

Karoban Lelara Nggegirisi yen ngelingi kahanan saiki Teka lelara sing gawe ketir ati Sumrambah wis tekan nagari iki Nagara liya ws padha ngunci Bene rakyate rada …

EsaiNgapak

Pentinge Paguyuban Daerah Nang Mangsa Corona

Mangsa wabah Corona kaya kue gawe wong sing nang perantauan, khusus e kaum ngapak ora bisa balik. Himbauan nek ora ulih balik, utawa mending ora balik …