Category: Ngapak

EsaiNgapak

Pentinge Paguyuban Daerah Nang Mangsa Corona

Mangsa wabah Corona kaya kue gawe wong sing nang perantauan, khusus e kaum ngapak ora bisa balik. Himbauan nek ora ulih balik, utawa mending ora balik …

EsaiNgapak

Kebaikan Orang Watukelir di Bandung

Jamaah Tigongdoso pancen yah, sing jenenge wong apik kue pancen ora mandang tampang. Kaya kie nyong mau lur, bayangna bae nyong kie bar di apiki nang …

BeritaNgapak

Wakil Bupati Kebumen Sing Anyar Akhire Wis Kepilih

Jabatan wakil bupati Kebumen Pergantian Antar Waktu (PAW) akhire terisi lur. Pak Arif Sugiyanto, S.H. terpilih kan pemilihan wakil bupati sing dilaksanana dina Senen, 25 Maret …

Ngapak

Sedurung Mangan Cewiwi Karo Brutu Ayam, Wacanen!

Jaman tesih cilik sampean pernah mangan brutu pitik ora Lur? Utawane cewiwi ayam? Nyong yakin sedurunge mangan brutu karo cewiwi rika mesti mikir-mikir disit. Iya ora? …

Ngapak

Sejarah RT, Ben Ora Digawe Sepele

Keprie Kabare jamaah, telungpuluh? Sehat kabeh mbok hahahaha. Iya nyong wis sue kie yah ora nulis-nulis ora nggenah nang web kie, iya ngapurane bae lur wingi …

Ngapak

Budaya lan Wisata, “Peniron” Tempate

Kepriwe kabare sedulur? Jenengku Restu Andi Saputro, biasa diceluk Andi kadang juga ana sing ngundang Restu, bebas lah arep ngundang apa.hehe. Aku asli wong Peniron lur, …

Ngapak

Sejarah Lanting, Sing Marekna Rika Pada Eling

Musim prei Natal Taun Baru karo musim Lebaran mesti akeh sing pada perlopan. Biasane Lur, ngerti mbok nek tanggane dewek pada perlopan biasane balik meng kota …

EsaiNgapak

Sensasi Menjadi Tukang Nderep

Momen yang paling ditunggu-tunggu oleh para petani adalah ketika tanaman padi yang mereka tanam bisa dipanen dan menghasilkan padi yang melimpah. Tidak hanya seorang petani namun …

Ngapak

Tigongdoso;Tempe

Blog Ngapak! Oke kang, mbekayu! Kie enyong garep sharing tentang jenengan lomboanku ya kue “Tigongdoso” mbok rika pada kepo. Rika ngerti apa ora kira-kira artine? Nek …